KST voksne

KST voksne

Herunder kan du læse om hvordan en behandling foregår alt efter om du er voksen eller voksen der søger behandling på vegne af et barn eller en ung.

Blide og nærende oplevelser for alle Aldre

Mennesker i alle aldre kan have gavn af KST-behandlinger. Da behandlingsformen er meget blid og rolig kan selv meget skrøbelige kroppe i vanskelige tilstande også modtage behandlingen. Behandlingen kan også gives til sengeliggende i justerbare senge.

En KST-behandling for voksne (alle over 12 år) er for de fleste, 60 min. total ro og velvære. Mange oplever dyb afslapning og nogle falder ind i mellem i en slags overfladisk søvn, hvilket er helt ok.

Ved første behandling vil der være en indledende samtale, omkring det du kommer med, og jeg vil også udføre nogle test på din krops funktioner, hvis det er nødvendigt. Du må derfor påregne at der ved dit første besøg går ca.15-20 min med samtale og præ-test.

Behandlingen foregår på den måde at du lægger på en biks med to lagener på. Mine hænder arbejder i mellemrummet mellem de to lagener, på nær når jeg arbejder med dit kranie og din nakke. Der vil være tæpper og puder alt efter dine behov.

Du skal ikke tage noget tøj af, men det er en fordel at du ikke har bælte, bh, seler eller andre genstande såsom store smykker, ur og øreringe på. Det er en stor fordel at dit tøj ikke er for tykt som fx store strikkede bluser eller bukser i meget tykt stof. Dog er ingen af disse ting en hindring for at jeg kan behandle dig.

Ved flere efterfølgende behandlinger bruger vi de første ca. 10 min. på at tale om hvordan du har haft det siden sidst og jeg journalfører mens vi taler.

Der er som regel ingen bivirkninger ved behandlingen, men du kan føle dig indadvendt, kuldskær og søvnig efter behandlingen. Det er meget vigtigt at du drikker ca. 1 1/2 liter vand i to dage efter en behandling.

Jeg anbefaler også at du har et roligt skema efter behandlingen. Helt optimalt skal du hvile og have ro resten af dagen hvor du er blevet behandlet.